ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Δωρεάν επαγγελματικό λογότυπο με κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε για εσάς

Ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό λογότυπο σίγουρα μας βοηθά να δημιουργήσουμε έναν εξαιρετικό ιστότοπο. Εάν δεν έχετε λογότυπο ή εάν θέλετε να ενημερωθεί το ήδη υπάρχων λογότυπό σας, αξίζει να εμπιστευτείτε την υπηρεσία σχεδιασμού λογότυπών μας.

Η ομάδα των σχεδιαστών μας θα δημιουργήσει πολλά διαφορετικά λογότυπα αφού ακούσει τις απαιτήσεις σας και στη συνέχεια θα μεταφέρουμε μία από αυτές τις ιδέες σε ένα τελικό λογότυπο. Με την πολιτική μας για απεριόριστες αναθεωρήσεις, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε το λογότυπο που πραγματικά σας καλύπτει, καθώς θα συνεχίσουμε να το επεξεργαζόμαστε μέχρι να είστε ευχαριστημένοι.

Μόλις οριστικοποιηθεί το λογότυπο, θα σας παράσχουμε τα ψηφιακά αρχεία που στη συνέχεια θα μπορείτε να τα εκτυπώσετε σε οποιονδήποτε εκτυπωτή ή να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας και να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τι παίρνετε με την υπηρεσία σχεδιασμού επαγγελματικό λογότυπο

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

επαγγελματικό λογότυπο

Εφόσον δεν κατασκευάσαμε εμείς την ιστοσελίδας σας το κόστος του Λογότυπού σας κυμαίνεται από 55€ εώς 220€ + ΦΠΑ. Σε κάθε περίπτωση όμως το κόστος εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και πάντα ενημερώνεστε από την αρχή του έργου!

Πριν εργαστούμε για το έργο σας θα σας ζητηθεί να πληρώσετε. Μπορείτε να πληρώσετε με έγκυρη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα, μην παραλείψετε ότι προσφέρουμε επίσης απεριόριστες αναθεωρήσεις, ώστε να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε το λογότυπό σας μέχρι να είστε ευχαριστημένοι.

Κάθε έργο είναι διαφορετικό, αλλά κατά γενικό κανόνα θα λέγαμε 5 εργάσιμες ημέρες για ένα λογότυπο και μεταξύ 2 και 6 εβδομάδες για τον ιστότοπο ανάλογα με την πολυπλοκότητα. Εάν έχετε συγκεκριμένη προθεσμία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ολοκληρώσουμε το έργο σας εντός των χρονοδιαγραμμάτων που χρειάζεστε.

Σε κανέναν. Δεν διατηρούμε τα πνευματικά δικαιώματα των σχεδίων των λογότυπών μας σε αντίθεση με πολλές εταιρείες. Μπορείτε να το κατοχειρώστε εσείς με βάση την νομοθεσία.

Θα μας το πείτε! Δεν θα μας προσβάλλετε! Η διαδικασία δημιουργικού σχεδιασμού είναι σε μεγάλο βαθμό μια αμφίδρομη εμπειρία. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές ιδέες ή να ερμηνεύουμε διαφορετικά τις απαιτήσεις σας, αλλά καθώς προσφέρουμε απεριόριστες αναθεωρήσεις μέχρι να είστε ευχαριστημένοι, εφόσον είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε μαζί μας, θα συνεχίσουμε μέχρι να το κάνουμε τέλειο.

Ναί. Με το πακέτο λογότυπών μας σας δίνουμε ένα αντίγραφο υψηλής ανάλυσης, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός του χωρίς να χάσετε καθόλου τη σαφήνεια (συχνά αναφέρεται και ως διανυσματικό αρχείο).

Δεν αναθέτουμε καμία εργασία σε εξωτερικούς συνεργάτες και όλα τα έργα ολοκληρώνονται από την ετερία μας . Θα μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με το άτομο στην επιχείρησή μας που εργάζεται για το έργο σας. 

Επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.
Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  Φόρμα Ενδιαφέροντος Λογότυπου

  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.
  Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

   Προσωπικά στοιχεία:

   Περιγράψτε την επιχείρησή σας με μια φράση:

   Επισυνάψτε λογότυπα που σας αρέσουν ή ιδέες από σκίτσα:

   Περιγράψτε τα χρώματα που φαντάζεστε για το λογότυπο σας: