ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEO

(βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης)

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι όπου στοχεύουμε να βοηθήσουμε τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται καλύτερα στη Google για συμφωνημένες φράσεις-κλειδιά. Για να το κάνουμε αυτό, αναλαμβάνουμε διάφορες δραστηριότητες κάθε μήνα για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται καλύτερα στη Google από άλλους ιστότοπους που ανταγωνίζονται για τις ίδιες φράσεις-κλειδιά.

Το SEO μπορεί να συγκριθεί με την σωματική μας άσκηση. Με αυτό εννοούμε ότι χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσετε φόρμα, αλλά όταν είστε σε φόρμα, τότε η φυσική σας κατάσταση είναι πιο εύκολο να διατηρηθεί. Το SEO είναι το ίδιο. Θα χρειαστεί χρόνος για να αποκτήσετε μια καλή κατάταξη, αλλά όταν έχετε μια σταθερή κατάταξη, είναι ευκολότερο να διατηρήσετε αυτήν την κατάταξη. Τούτου λεχθέντος, εάν σταματήσετε ξαφνικά, τότε η κατάταξή σας θα επιδεινωθεί όπως ακριβώς θα χειροτέρευε η φυσική σας κατάσταση εάν σταματήσατε να ασκείστε.

Λόγω της συνεχούς εργασίας που απαιτείται για το SEO εκτός τοποθεσίας, πραγματοποιούμε μηνιαία χρέωση που σχετίζεται με τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να στοχεύσουμε. Ενώ το off-site SEO είναι ένα προαιρετικό πρόσθετο, κατά τη γνώμη μας είναι μία από τις φθηνότερες μορφές μάρκετινγκ που μπορεί να αναλάβουμε και ως εκ τούτου θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από τις περισσότερες επιχειρήσεις.

βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καμία ειλικρινής εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα σας οδηγήσει στην κορυφή της Google ή θα σας κρατήσει στην κορυφή της Google, αλλά βοηθάμε πολλούς πελάτες με SEO, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε τις ίδιες στρατηγικές για τους δικούς μας ιστότοπους.

Εάν θέλετε να σας δείξουμε παραδείγματα αποτελεσμάτων για άλλους ευχαριστημένους πελάτες, επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να σας δείξουμε έναν μεγάλο αριθμό ιστότοπων που κατατάσσονται για δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά στο Google.

10 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και υποστήριξη ιστοσελίδων!

επαγγελματικό λογότυπο

Επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.
Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.